Fra Tokyo til Randers

I morgen skulle have være den vigtigste dag i hele 2020. I morgen skulle have været dagen for OL i parløb. En dag jeg har set frem imod i lang tid, og stadig ser frem imod, for nu er den blevet til den vigtigste dag i 2021, for som I alle ved er OL blevet udskudt 1 år.

I stedet er jeg taget til Randers, for at deltage i Randers Bike Week. Mit første landevejsløb denne sæson. Løbet vil jeg bruge som en god træningsblok. Det er tid til at få lidt højintense intervaller i benene – og intet gør det bedre end cykelløb!

I dag (torsdag) var første etape. 10,5km enkeltstart. TT har aldrig været min favorit, så jeg ser mere frem til de kommende tre etaper. Men igennem skulle jeg. For at give motivationen et boost havde jeg væddet om sushi med en af mine gode træningsmakkere. Dårligste mand gav sushi efter sæsonen!

IMG-20200806-WA0000-1

Bruttotruppen på landsholdet har fået muligheden for at vælge mellem at køre Dame A eller Herre C. Jeg (og to af de andre) har valgt at køre med C klassen de kommende dage, og derfor er jeg også i C-klassens præmierække. Men på en TT er sammenligningen jo nem.

Jeg endte med at køre i tiden 15.02. Præcis samme tid som min parløbsmakker Julie Leth. Vi havde hurtigste tid hos damerne – men da vi begge har valgt at køre med herre C blev vi nummer 10.

Og når ja – jeg vandt sushi konkurrencen! Men jeg har lovet en re-match, for min konkurrent kørte forkert…

En tur til Randes er lidt anderledes end det setup jeg er blevet vant til at have når jeg rejser rundt med mit hold. Det er tilbage til basic. Jeg har mange hatte på. Alle sammen faktisk. Mekaniker/Soigneur/Chauffør/Rytter. Heldigvis er vejret fantastisk de kommende dage, så jeg regner ikke med at jeg skal vaske cykel mellem etaperne. Haha.

Det gode vejr kan blive en udfordring de kommende dage pga. varmen – men det må vi se på til den tid.

20200806_131904

Jeg har indlogeret mig selv på et hotel i Randers. Her var min aftensmad. Indkøbt i Lidl. Jeg har lidt krise over at der ikke er køleskab (minibar) på værelset… måske jeg må investere i en elektrisk køleboks i morgen?

20200806_194638