Åh hvor har jeg savnet at have rygnummer på!

Efter at have befundet mig i en træningsboble de seneste mange måneder, havde jeg næsten glemt følelsen af at have et rygnummer på. Men ej hvor har jeg savnet det!


I dag var anden etape af Randers Bike Week (Har du misset min indlæg om dag 1 så læs her).


I dag stod den på et kuperet kriterium. 9 omgange – i alt 37,7km. Vi kørte på lige under 55min. Dvs. 40,5km/t.


Som jeg skrev i går har jeg valgt at køre med Herre C. Og vi har samkørsel med H40. Det betyder et godt stort felt, og faktisk ret godt cykelløb. Jeg havde fokus på at sidde godt fremme og prøve at udnytte min erfaring i at sidde rigtigt, og derved udnytte mine kræfter bedst muligt mod de til tider lidt fysisk stærkere mænd.


Photo: Ulrik Møberg - CyclingPhoto.dk

Ruten havde 411 højdemeter. Det lyder måske ikke af meget, men der var altså en led bakke! I hvert fald led nok til at feltet blev splittet, og at frontgruppen stille og roligt blev mindre. Selv kom jeg lige akkurat ikke med over anden sidste gang – super ærgerligt. Kort efter blev jeg hentet af tre H40 ryttere bag fra, og jeg kørte den sidste omgang med dem. Og da jeg er her for træningen, så spurtede vi også om det på stregen. En duel jeg trak mig sejrrig ud af – ja ja også de små sejre tæller 😉

Jeg blev nr. 16 i Herre C.

Photo: Ulrik Møberg - CyclingPhoto.dk

Min mor er kommet herover med toget for at heppe. Så nu er der lidt support, selvom jeg nok selv må beholde mekanikerhatten på 😉

Her til aften blev supermarkedsaftensmaden fra i går opgraderet lidt med Streetfood. Super lækkert og hyggeligt.