Sejr på tredje etape!

Dette er tredje indlæg i fortællingen om Randers Bike Week. Klik HER for at læse om første etape eller HER for at læse om anden etape. Eller bare fortsæt hvis du vil læse om i dag J

Dagens etape bød på 99km fordelt på 8 omgange. I alt 933 højdemeter og en gennemsnitsfart på 40km/t. Jeg kørte i felt med Herre C og H40 (som beskrevet i mit indlæg fra første etape). Igen i dag var der varmt derude. Men da min mor er kommet for at heppe, så fik jeg lokket hende ud og lange dunke. Genialt. Og jeg fik da også taget en del!

Jeg følte mig fint kørende gennem løbet. Igen i dag havde jeg fokus på at sidde fremme, og jeg kørte også med i nogle ryk. Da der manglede 1 omgang, var jeg egentlig ved at forberede mig mentalt på en spurt, da ingen rigtigt havde fået lov til at slippe afgørende væk. Men så fik jeg lyst til at prøve at køre i udbrud, så jeg stak afsted. Kort efter fik jeg følgeskab af Niklas Bekker fra Odense, og lidt senere Erik Aagaard fra Århus. Vi holdt sammen til mål – og så snuppede jeg spurten J

Jeg har desværre ingen gode målfotos. Diverse fotografer var forduftet i varmen. Og min mor, som ellers plejer at være garant for et foto eller to, var overbevist om at det ikke kunne være mig der kom, da der kom 3 ryttere alene mod stregen… 😛 Så jeg har kun det her, jeg fik lokket ud af dommervognen, med højre arm på vej i vejret, som bevis J

I morgen er sidste etape som skulle være endnu mere kupperet, det er jeg spændt på, men ser frem til endnu en dag med nummer på ryggen.